интересно


Едно скорошно изследване е показало евентуалните ползи от приемането на добавки, съдържащи витамин Е и селен, при рак на хранопровода, особено ако са прилага скоро след излагането на канцерогенни вещества. Уникално тънкото влакно и специалния патентован метод на сплитане правят тези кърпи незаменим помощник Специалист на всички, които искат да почистват дома, автомобила и офиса си като професионалисти!Изключително ефикасни за почистване и полиране на стъклени и метални повърхности: прозорци, огледала, атомобили, витрини, маси, шкафове, кранове, батерии, кристални и стъклени сервизи, екрани на телевизори и друга техника.

То има загряващ ефект заради леко пикантните си качества, действа укрепващо и засищащо. Уникално тънкото влакно и специалния патентован метод на сплитане правят тези кърпи незаменим помощник на всички, които искат да почистват дома, автомобила и офиса си като професионалисти! Чудесно средство за почистване на кухненския плот и масата за хранене след всяка употреба - почистват идеално и не задържат в себе си микроби и бактерии.

Това означава, че ние буквално поглъщаме от тези миещи препарати, които влияят на здравето ни. С помощта на тази кърпа, изработена от 100 % естествени антибактериални бамбукови влакна, Вие ще можете с лекота да миете съдовете си, без да ползвате вредни препарати, а за тези, които все пак решат, че е по-хигиенично използването на препарат при миене на съдове, биха могли с кърпата да полират вече измитите съдове.